Corporate

Nextfit – Take your training to the next level

Simți nevoia să îți motivezi echipa ca să poată face față tuturor provocărilor de la job? Vrei să combați stresul? Să ai colegi sănătoși, fericiți și deschiși spre creativitate și muncă ?

Companiile de succes sunt cunoscute atât pentru produsele sau serviciile livrate, cât și pentru calitatea oamenilor care lucrează acolo. În astfel de companii se pune accentul pe sănătatea angajaţilor, considerându-se că o stare generală bună duce la îmbunătăţirea atmosferei la locul de muncă, la creșterea motivaţiei și a productivităţii.

Tocmai de aceea, sportul a devenit o parte importantă din cultura organizațională, iar companiile au înțeles că relația oamenilor cu sportul trebuie să fie constantă și de calitate pentru a aduce beneficii reale. Noi suntem pregătiţi, prin dotările clubului și prin programele pe care le propunem, să venim în întâmpinarea nevoilor companiilor și a angajaţilor acestora.

Train at the speed
of a good business

Pe lânga serviciile standard ale clubului de fitness,
putem personaliza antrenamente doar pentru angajaii
companiei, teambuilding-uri energizante sau
workshop-uri antrenate.

Contactează reprezentantul Nextfit pentru a stabili o colaborare:

The outdoor promenade encircles the ballroom and overlooks the protected cove of Avalon Bay and Descanso Beach. First and often the most common is the adoption of Ether as a deposit and withdrawal method. The minimum deposit is 20 euros or its equivalent in other currency jugar poker online colombia. How do you prepare yourself for entertaining nights and can’t provide?